facebook

Перевірки тривають: в Польщі затримали і депортували чергових українців-нелегалів

Під час останньої перевірки прикордонна служба в м. Згожелець затримала 12 іноземців, котрі перебували в Польщі нелегально.

За порушення норм, що діють у Польщі, всі іноземці отримали рішення, які зобов’язали їх залишити країну в наказовому порядку.

Затримання порушників відбувались у Любуському та Нижньосілезькому воєводствах під час контролю законності їх перебування. У Нижній Сілезії співробітники прикордонних постів у м. Клодзко, м. Єленя-Гура та м. Вроцлав-Страховіце затримали одного громадянина України, який перебував у Польщі без дозволу на роботу, двох громадян України, індійця та білоруса, термін перебування яких в Польщі давно закінчився.

В Любуському воєводстві співробітниками прикордонної застави у Свєцьку та Гожуві-Великопольському було заарештовано ще п’ятеро іноземців: громадянин В’єтнаму, який незаконно намагався перетнути кордон до Німеччини, громадянин України, який незаконно прибув з Німеччини до Польщі, двоє громадян Молдови та українець, які перебували в Польщі незаконно, а їхня мета перебування відрізнялася від заявленої при приїзді до країни.

Співробітники прикордонної служби із Згожельця також затримали громадянина Індії та Колумбії, кого передали німецькі служби в рамках реадмісії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

По відношенню до всіх затриманих було розпочато адміністративне провадження, яке було завершено винесенням рішення, на підставі якого всіх іноземців депортували.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...