facebook

Увага! Всім батькам! Передивіться чи “цього” немає ваша дитина! Вони в смертельній небезпеці.

Увага! Всім батькам! Передивіться чи “цього” немає ваша дитина! Вони в смертельній небезпеці. В Україні почалося “пoлювaння” на дітей

“Ну що, пограємо?”: як захистити підлітка від популярної страшилки Момо. Інтернет-страшилка, з якою вже мала справу поліція в Аргентині, дісталась України. В середині серпня у Кривому Розі з шостого поверху стрибнула дівчинка.

У її телефоні знайшли слід цього монстра. Момо – це інтернет-персонаж, який надсилає підліткам у месенджері шокувальні зображення і підбиває їх до агресії, а потім і до суїциду. ТСН.Тиждень дослідив, що варто сказати своїй дитині, якщо вона раптом спитає: “Мамо, а ти боїшся Момо?”. Випуск ТСН.Тиждень

Назар Приходько

А я ПИСАВ, я КАЗАВ!
Так нє! «Бота видалили!» — а що, нового створити не можна? Кажу ж — Момо страшна хрєнь для молодих мізків!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всі ви пам’ятаєте «пошесть» молоді на «Синього кита» та «тихий дім», ігри які дуже часто призводили до каліцтв, криміналу та суіциду.

Так от: нова загроза — Момо.

Отака от хрєнь на аватарці додається до Вашої дитини в месенджері WhatsApp. І що важливо — видалити її практично неможливо. Далі, Момо починає писати всілякі повідомлення типу «Я все про тебе знаю», може спілкуватися відповідаючи простими фразами…

Далі починає погрожувати, надсилає всілякі відео насильницького характеру, фото зі збоченнями, а потім повідомляє, що дитина помре через декілька днів і веде її до того, що покроково інструктує до самогубства.

Вже зафіксовано випадки суіциду переважно підлітків в різних країнах світу, тепер Момо прийшла і в Україну… Батьки — будьте пильними!

Подвійна смерть через МОМО: в Дніпрі підлітки скоїли «романтичний» суїцид

У Дніпрі пара закоханих підлітків зістрибнула з даху торгово-розважального центру «Міст-Сіті», який розташований у центральній частині міста. За попередніми даними до суїциду їх довела скандальна гра МОМО.

Самогубство сталося рано вранці, близько 6.40. Тіла підлітків побачили випадкові перехожі, які й викликали поліцію, а також швидку допомогу на місце події. Про це повідомив «Інформатор».

Примітно, що біля тіл загиблих лежали пелюстки червоних троянд, які пара розсипала під час стрибка з будівлі.

Максимальне поширення! ЧИТАТИ ВСІМ БАТЬКАМ — ОБОВЯЗКОВО!!!! Щойно стало відомо про страшну смерть двох діток в Дніпрі!!!! ФОТО

Померлі підлітки також залишили прощальний лист, написаний на їх парній фотографії, зі словами «ми відчули цей довбаний світ».

У Кам’янському хлопець вчинив суїцид: жителі запідозрили МОМО

Правоохоронці з’ясовують усі подробиці події. Очевидці інциденту відзначили, що виною тому, що сталося — небезпечна гра МОМО, яка набула популярності в соціальних мережах і є фактичним аналогом гри «Синій кит».

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Україні через гру МОМО постраждала 13-річна дівчинка з Кривого Рогу. Вона спробувала накласти на себе руки, розіславши друзям прощальне повідомлення. За словами однокласників, які прибігли до її дому, вона сиділа на підвіконні, звісивши ноги. Потім дівчинка затиснула пальцями ніс і стрибнула. Життя потерпілої вдалося врятувати, але її стан як і раніше залишається стабільно важким.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...