facebook

Плювали, били ногами, кидали пляшки і шини: у Дніпрі підлітки жорстоко побили дитину-інваліда

У Дніпрі на території школи підлітки побили та познущалися з дитини-інваліда.

Про це розповіла мама потерпілого у “Фейсбук”.

Інцидент стався 5 вересня на спортивному стадіоні, куди відправився гуляти хлопчик.

Жінка зазначила, що дізналася про бійку, побачивши відповідне відео у соцмережі.

Один з хуліганів обсипав школяра образами і підказував іншому, куди бити хлопчика

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Один з очевидців зняв процес на відео і відразу ж опублікував його в інтернеті. За кадром було чутно, як один з хуліганів обсипав школяра образами, а також підказував своєму співучаснику, як і куди йому варто наносити удари.

“Син пішов гуляти на шкільний стадіон, де, здавалося б, з ним нічого не могло трапитися, тому що в цей час там дуже багато людей, дорослі чоловіки грають у футбол, матусі з дітками в колясках, підлітки на скутерах і велосипедах. Відкривши сторінку в соцмережі я бачу, як б’ють мою дитину, а за кадром чую, як голос підлітка ображає мого сина і як він підказує іншому хлопчикові, куди і як потрібно його бити”, – розповіла Тетяна.

Хлопчику наносили удари ногами, шинами і навіть пляшками

Жінка відразу ж кинулася рятувати свого сина. Уже на місці вона дізналася, що нападників було набагато більше. Хлопчику наносили удари ногами, шинами і навіть пляшками. Поблизу знаходилося багато відпочивальників, однак на допомогу дитині ніхто так і не прийшов.

“Через хвилину я була на шкільному стадіоні. Вже там я дізналася, що бив його не один хлопчик і що не тільки діти це спостерігали, а й молоді матусі і дорослі чоловіки, які в 5 метрах займалися своїми питаннями. У мою дитину плюють, кидають пляшки, кидають шини, стрибають і б’ють ногами в спину, а якщо завтра вдарять так, що він не встане?”, – поділилася мама постраждалого.

Очевидці заявили, що бійка сталася через м’яч. Пізніше до неї долучилися учні старших класів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...