facebook

Час від часу вибухають міни: нова масштабна пожежа

Цю лісову пожежу видно за десятки кілометрів.

У Луганській області спалахнула нова масштабна лісова пожежа. Напередодні пізно ввечері несподівано загорівся молодий ліс поблизу фронту. Пожежники кажуть, що це також

У штабі ООС назвали імовірну причину масштабних пожеж у Луганській області
може бути підпал.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тут лише напередодні рятувальники вгамували полум’я, яке виникло одночасно на кількох ділянках лінії розмежування. Зараз на місці працює сотня вогнеборців. Вони намагаються втримати вогонь, щоби той не перекинувся на потужну газорозподільчу станцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цю лісову пожежу видно за десятки кілометрів. Густий дим закриває пів неба. Під’їхати до вогню складно – це вже фактично лінія фронту, всюди встановлені міни. Час від часу, вони, перегріті у полум’ї, вибухають.

За словами в.о. начальника штабу з гасіння пожежі, полковника Івана Борзило, пожежа масштабна і дуже дивна.

“Під Лобачевим чергували наші співробітники і не було ані загорянь, ані диму, не було ніяких осередків. То чомусь пізно ввечері почалась нова пожежа”, – розповів він. Б

Там, де пройшов вогонь, здається, що небезпеки вже нема, але він спалахує на сухому гіллі, на трухлявих колодах. Гасити таку пожежу дуже важко, вогнеборці намагаються хоча б зупинити вогонь. За дорогою уже старий ліс, треба не дати йому перескочити цю вузьку просіку.

До десятка пожежних автомобілів чергують поблизу газорозподільчої станції. Якщо вогонь добереться сюди, то може статися велике лихо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...