facebook

“Зеленський призначає зрадників на вищі державні посади” – Звіробій про справу “вагнерівців”

Зеленський повертає в силові структури людей, які були там до 2014 року, вважає Звіробій.

За 6 років війни Україні вдалося замінити людей у силових структурах на патріотів країни, але з приходом Зеленського розпочався зворотній процес, вважає ветеранка Російсько-Української війни Маруся Звіробій. Про це вона сказала в ефірі програми “Інфовечір” на “5 каналі”.

За її словами, якщо раніше в МВС, СБУ та ЗСУ на високих посадах були проросійські колаборанти або відкриті агенти ФСБ, то вже на другому році війни дуже багато людей замінили на цих посадах.

“Раніше ми не могли розраховувати на посади полковників та генералів, тому що на початку війни ці зрадники просто зливали маршрути наших військових, і наші бійці через це потрапляли в засідки. Але за 6 років активної боротьби на посади прийшли наші люди – багато з тих, які воювали. Вони знають свого ворога, і вони б’ють цього ворога. І ці ж люди у нас лишалися на посадах СБУ”, – говорить Звіробій.

“Коли прийшов Зеленський, всі люди на цих посадах почали змінюватись на тих, які були – з проросійським вектором. Це означає, що він призначає зрадників на вищі державні посади. Що зараз буде з тими людьми, які проводили цю операцію? От зараз ми викрили державну зраду, а також ми викрили людей, яких, найімовірніше, буде звільнено”, – вважає ветеранка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Звіробій оцінила перспективу створення у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії у справі “вагнерівців”. На її думку, процес розслідування зараз значною мірою залежить від дій українського суспільства.

“Верховній Раді дуже можуть допомогти люди – вони зараз керують усім. А якщо ніхто не виходить, то справа з місця не рушить”, – вважає Звіробій.

На її думку, навіть якщо “Європейська солідарність” об’єднається в цій справі з “Голосом”, їм буде вкрай важко добитися якогось результату – чисельність цих фракцій у парламенті поки що недостатня для цього.

Нагадаємо, народний депутат із фракції “Європейська солідарність” Володимир Ар’єв з трибуни Верховної Ради продемонстрував документи, які, за його словами, доводять, що спецоперація із затримання “вагнерівців” дійсно планувалась українськими спецслужбами і була зірвана. Ар’єв закликав негайно створити тимчасову слідчу комісію для з’ясування обставин зриву спецоперації українських спецслужб.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...