facebook

Вчені дізналися, яку музику слухають найменш розумні люди

Виявляється, що такому популярному жанру в музиці як R’n’B, згідно з висновками вчених, надають перевагу люди, рівень IQ яких залишає бажати кращого. Фахівці задалися питанням, які емоції може викликати цей стиль музики і чому може навчити і отримали цікаві висновки.

1478169644_devushka-v-naushnikah-4
Як відомо, стиль Rythm and Blues з’явився в середині 20 століття. Запозичивши у 80-х роках деякі риси від хіп-хопу, він сильно змінився. Згодом R’n’B перетворився в цілу життєву філософію для тих, хто його прийняв. Головною ідеєю цього руху стала ідеологія споживання і шикарний спосіб життя. Rythm and Blues навіть стали називати Rich and Beautiful, тобто багаті і красиві.

Фахівці відзначають, що в текстах R’n’B композицій постійно фігурують дорогі автомобілі, шопінг, секс, алкоголь і наркотики. Музика R’n’B тісно пов’язана з танцями в напівоголеному вигляді. Причому танцюристи прагнуть якомога агресивніше висловити свою сексуальність. Цікаво, що роль жінки в кліпах і піснях жанру R’n’B завжди зводиться до сексуального обслуговування багатого чоловіка.

Нагадаємо, що яскравими представниками стилю R’n’B є Бейонсе, Мері Джей Блайдж, Кріс Браун, Мерайя Кері, Ріанна, Келлі Роуленд, Сиара, Ne-Yo, Ейкон, Джастін Тімберлейк, Дрейк, Big Time Rush, Бьянка, Ашер.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...