facebook

Дитина злетіла в повітря на великому повітряному змії – фестиваль ледь не закінчився трагедією

Минулими вихідними в місті Сіньчжу, південніше від столиці Тайваню, проходив міжнародний фестиваль повітряних зміїв. Щорічний і, здавалося б, невинний захід, ледь не закінчився трагедією – на очах сотень глядачів великий повітряний змій підняв у повітря трирічну дитину. Через кілька секунд 3-річна дівчинка дивом повернулася на землю.

Відео інциденту одразу ж з’явилися в Twitter і стали вірусними. Люди здивувалися, адже не очікували, що легкий змій може виявитися настільки підступним (незважаючи на хеппі-енд в цій історії, людям зі слабкими нервами опубліковані відео варто пропустити).

“Неймовірні кадри сьогодні з Сіньчжу, – розповіла в соцмережі дівчина з ніком Manya Koetse. – 3-річна дівчинка злетіла в повітря, тримаючись за повітряного змія. Дівчинка, як не дивно, отримала лише незначні травми”.

Як припускають очевидці, за мить до запуску повітряного змія дитина заплуталася в його довгій тканині. Ніхто з дорослих не помітив цього і змій буквально потягнув дівчинку за собою. Через кілька секунд порив вітру вщух і змій опустився ближче до землі, що дозволило глядачам фестивалю схопити дитину.

Незабаром після інциденту мер міста публічно вибачився. За його словами, фестиваль одразу ж призупинили для з’ясування всіх обставин та забезпечення безпеки інших його відвідувачів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...