facebook

На Харківщині мешканці селища вимагають виселення ромів

У смт Андріївка Балакліського району на Харківщині акція місцевих мешканців з вимогою виселити ромські родини переросла у зіткнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

“На сьогодні жителями Андріївки Балаклійського району було призначено мирну акцію з метою висловлення невдоволення діями ромських родин, що мешкають на території району. Біля домів ромів наразі зібралося близько 500 місцевих жителів. Мирна акція переросла у зіткнення. Відразу по тривозі було піднято особовий склад районної поліції, які евакуювали ромські родини з епіцентру конфлікту”, – йдеться у повідомленні.

В результаті події постраждалих осіб немає. Громадський порядок охороняють близько 80 працівників Балаклійського відділу поліції та бійців спецпідрозділів поліції особливого призначення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зараз територія селища оточена поліцією. Правоохоронці контролюють ситуацію, зазначають у ГУНП.

За інформацією “Суспільного“, учасники мітингу в Андріївці вимагали від правоохоронців звернути увагу на “конфлікти із ромами”. За словами представника ініціативної групи Віталія Степаненка, 19 серпня на вул.Садовій група ромів чисельністю 20-25 осіб побила місцевого хлопця.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...