facebook

“Події на Майдані були проплачені окремими людьми”: Єгорова зробила нову заяву і знову зганьбилась (відео)

23 серпня Єгорова звернулася до поліції через начебто погрози у мережі та розголос її адреси.

Скандальна телеведуча записала нове відео з начебто спростуванням попередньої її заяви про військових, яких жінка обізвала «селюками».

За словами Єгорової, її слова про військових були вирвані з контексту, і мала вона на думці зовсім інше. При цьому жінка згадала Євромайдан.

«Я ніколи не була прихильницею державного перевороту у 2013 році. Як людина, яка 26 років працювала в медіа, я точно знала, що всі ці події оплачені окремими людьми з їхніх кишень», – сказала вона.

При цьому протести у 2013-2014 роках вона назвала «корпоративчиком», посилаючись на свій досвід «у сфері розважальних проектів».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Я, яка все життя працювала сфері розважальних проектів, для того, щоб такий корпоративчик влаштувати, його треба оплатити. Тобто поставити сцени, запросити артистів, годувати людей, постійно це все освітлювати, поставити стрімові камери, щоб люди могли стежити за подіями», – стверджує жінка.

Єгорова також заявила, що від початку була впевнена у тому, що події Євромайдану «закінчаться кров’ю».

«Бо я від початку чітко бачила цих людей і процеси, які запускали», – наголосила Єгорова, уточнивши, що вона говорить про попередню владу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...