facebook

На Донеччині підірвалися двоє військових, серед них – комбат 137 обмп

У районі проведення операції Об’єднаних сил двоє військовослужбовців ЗСУ підірвалися на невідомому вибуховому пристрої та отримали поранення.

Про це у вівторок, 25 серпня, повідомили в пресцентрі штабу ООС.

“Під час пересування між взводними опорними пунктами двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що воїнів було оперативно доставлено до медичного закладу та надано кваліфіковану допомогу лікарів. Стан їхнього здоров’я задовільний.

“На місці події для з’ясування її причин та обставин працює керівний склад бригади та робоча група військової служби правопорядку ЗС України”, – додали в штабі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Видання “InfoResist” з посиланням на джерела в штабі ООС пише, що на Донбасі поранення отримали командир 137-го батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ Вадим Римаренко та сержант цього ж підрозділу.

За інформацією видання, їх обстріляли проросійські бойовики з підствольного гранатомета.

Як відомо, 137 обмп зі складу 35-ї бригади морської піхоти виконує завдання в районі селища Зайцеве на Донеччині. У липні там загинули три морпіхи, із них двоє – внаслідок підривів (командир розвідвзводу лейтенант Дмитро Красногрудь і медик сержант Микола Ілін), ще один – командир розвідувального відділення сержант Ярослав Журавель – від ран, поранений під час віроломного обстрілу евакуаційної групи). Ішлося про те, що командування не надало належну допомогу Журавлю, який помирав у “сірій зоні” з пораненням у ногу).

Полковник Римаренко – командир цього батальйону.

За інформацією армійського волонтера Романа Доніка, у вівторок, близько 11-ї години, комбат пішов фотографувати нерозірваний снаряд типу ВОГ.

Унаслідок підриву поранення отримав Римаренко, поранення середньої тяжкості – сержант, який його супроводжував.

У денному зведенні Міноборони повідомляли, що станом на 12.00 на фронті зафіксовано одну ворожу провокацію на Луганському напрямку – “провокативний” обстріл у районі Хутора Вільний. “Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає”, – йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...