facebook

9 ознак чоловіка, схильного до зради

Ймовірно, він є невірним, якщо приходить додому пізно, весь в помаді і ароматі чужих духів, а на плечі у нього висить якась жінка. Але вчені провели стільки досліджень, що тепер навіть неявні ознаки можуть перетворити вас в ревниву фурію. Деякі доводи звучать досить розумно. Деякі – як анекдот.

neistikimybe-70732802

Він в минулому вже зраджував. Не важливо – в цих або попередніх стосунках. Яким би очевидним це не здавалося, в університеті Південної Алабами провели дослідження, яке підтвердило: той, у кого рильце в пушку, ймовірно, повторить цей сумнівний подвиг.

Він – інтроверт, тобто замкнутий і нетовариський чоловік.Вчені того ж інституту вважають, що ці похмурі хлопці з високим ступенем ймовірності скористаються нагодою, якщо трапиться таке диво, що у них раптом складуться з кимось відкриті і довірчі стосунки.

Ви п’ятами відчуваєте, що він зраджує. Якщо до цього ви не були помічена в ревнощах всіх своїх чоловіків до кожного стовпа, і тут раптом шосте відчуття диктує вам, що справа нечиста – швидше за все, так і є, запевняють в університеті Бригама Янга (мормонський приватний інститут США). (Вирішуйте самі, чи довіряти дослідженням, проведеним представниками конфесії, що багато років практикувала багатоженство).

У потенційних зрадників – довгий безіменний палець, клянуться в Оксфордському університеті. А все тому, що у цих хлопців виробилося більше тестостерону ще в утробі матері. Хоча ніхто їм не заважає показати сусідній палець всім забобонам і вирости вірною людиною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер – найсмішніше: Він – чоловік. В Оксфорді не тільки пальці ембріонів вимірювали, там ще і порахували, що 57% відсотків чоловіків схильні до зради. У порівнянні з 47% жінок.

У нього батько – бабій. За схильність партнера до невірності можуть бути відповідальні гени, знайшли виправдання чеські антропологи. Одне дослідження показало, що сини невірних батьків самі схильні до адюльтеру. Яблучко від яблуньки … Хоча справа може бути і не в генах, а в поганому прикладі.

Він проводить багато часу з кимось, хто набагато менш привабливий, ніж ви. Вірте чи ні, його блондинка-колега для вас менш небезпечна, ніж сіра мишка-бібліотекар. За даними одного дуже великого сайту, люди частіше шукають когось менш ефектного, ніж їх власна партнерка.

Він – тривожний і ревнивий тип. Саме таких чоловіків підозрюють в невірності автори дослідження, нещодавно опублікованого в журналі Прикладної психології.

У нього друзі – зрадник. 77% чоловіків, що змінювали дружинам, мали друзів, які робили те ж саме, за словами М. Гері Ньюман, автора книги «Правда про обман». Навряд чи саме по собі наявність у вашого благовірного невірного приятеля – поганий знак. Тривожитися пора, якщо ваш чоловік схвалює поведінку такого приятеля.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...