facebook

Найголовніший виклик для нашої країни – це війна

Президент України Володимир Зеленський назвав війну на сході України найголовнішим викликом для нашої країни. Основним своїм завданням президент вважає припинити її.

Президент Володимир Зеленський назвав війну на Донбасі найголовнішим викликом для України. Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу “Україна 24”.

“Найголовніший виклик для нашої країни – це війна на Сході України. Ми це розуміємо. Втрачаємо людей, найкращих, героїв, молодих людей, які у житті, знаєте, що вони бачили зараз? Молоді люди, по 20 років, по 30 років. Найголовніше, що вони бачили, ви знаєте, вони бачили тільки майбутнє своєї країни. Вони його бачили, воно його захищають”, – сказав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що нещодавно приїхав з Донбасу, де побачив, яке це покоління, і “які вони щирі, і потужні” під час захисту України.

“Це великий виклик для нашої країни. Війна на Сході – це для нас найголовніше завдання, для мене, як для президента, для моєї команди – припинити війну, закінчити війну, повернути всі території, повернути людей додому, у сім’ї”, – додав президент.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...