facebook

Окупанти стріляли із РПГ під Мар’їнкою

Сьогодні, 22 серпня, поблизу Мар’їнки на Донеччині зафіксовано з боку збройних формувань Російської Федерації один постріл із ручного протитанкового гранатомета.

Сьогодні, 22 серпня, поблизу Мар’їнки на Донеччині зафіксовано з боку збройних формувань Російської Федерації один постріл із ручного протитанкового гранатомета.
Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони Максим Праута, передає Укрінформ.

“Наші захисники Мар’їнки у ранковий час зафіксували один постріл з ручного протитанкового гранатомета, який противник здійснив з боку окупованого Трудівського”, – зазначив він.

Військовослужбовці Збройних Сил України на це порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації зброю у відповідь не застосовували.

Водноча, як наголосив Праута, від початку поточної доби до опівдня на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів режим тиші було дотримано.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Українські воїни, гідно виконуючи завдання за призначенням в районі проведення операції Об’єднаних сил, продовжують дотримуватися домовленостей, досягнутих в рамках Тристоронньої контактної групи. З боку збройних формувань Російської Федерації 21 серпня також не було обліковано порушень повного і всеосяжного режиму припинення вогню. Таким чином, по усій лінії зіткнення минулої доби зберігалася тиша”, – відмітив він.

Як зазначається, бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил як минулої, так і поточної доби не було.

Як повідомляв Укрінформ, на Донбасі з опівночі 27 липня встановлений режим повного і всеосяжного припинення вогню.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...