facebook

«Повилазили, рагулі», – Сніжана Єгорова цинічно образила українських воїнів (відео)

Телеведуча Сніжана Єгорова висловила свою думку щодо тих людей, які захищають Україну і готові своє життя покласти заради миру.

Про це вона заявила на Youtube проєкті «ПРЯМО_TALK», відеозапис якого опублікували 18 серпня. Знаменитість заявила, що «все, що пропонується в післямайданний час» її «абсолютно не влаштовує» «Який він образ нашого українського сучасного героя. Все, що пропонується в останній, післямайданний час, приміром, мене абсолютно не влаштовує. Мені не подобаються ці герої. Ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки, селюки, які розмовляють на суржику і готові своє життя покласти», – заявила Єгорова.

У програмі «ПрямоTalk», ведуча також поміркувала про те, що життя героя, яке він ладний віддати за Батьківщину, «нічого з себе не уявляє». «Життя яке? Які нічого з себе не уявляє? Тобто люди, які ніколи нічого не вчилися, не прагнули до чогось, вони просто готові пожертвувати своїм життям? Так, це подвиг, можливо, а може бути, що це висока суїцидальна готовність, коли людина не бачить перспективи у своєму майбутньому житті та це життя не являє для неї цінності та вона хоче ним розпорядитися хоч якось. Це як наркомани, які готові за дозу життя продати», – впевнена ведуча.

Скандальні заяви Сніжани Єгорової?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це вже не перша скандальна заява Єгорової. Раніше вона заявляла, що на Майдані в наметах робили аборти жінкам, які надавали сексуальні послуги протестувальникам. «З приводу Майдану хочу також сказати про соціальні стандарти. Скільки там, у цих наметах, було зроблено абортів жінкам низької соціальної відповідальності, які успішно обслуговували сексуальними ласками протестувальників, що приїхали звідусіль, нікчемних і маргіналізованих чоловіків», – заявила Єгорова.

Також телеведуча додала, що хоче знайти літніх людей, які стояли на Майдані за справедливість, і спитати, чи вони отримали все те, про що мріяли. Також раніше вона опублікувала свій варіант «уряду України». Так, головою МВС, на її думку, повинен стати Анатолій Шарій, а генеральним прокурором – Андрій Портнов. Хто така Сніжана Єгорова? Народилася Сніжана Єгорова 23 лютого 1972 року у місті Новій Каховці Херсонської області. У 1993 році закінчила Київський державний інститут театрального мистецтва імені Карпенка-Карого.

З 1992 по 2001 рік — акторка «Театру драми та комедії на Лівому березі» (Київ). Ведуча ранкової програми «Сніданок з 1+1», шоу «Медовий місяць» на телеканалі «Студія 1+1», ранкової програми «Підйом» на «Новому Каналі», програми «Ми все про вас знаємо» на «Інтері». У 2006 брала участь у театральному проєкті Олексія Лісовця «Нас поміняли тілами,»  а також в TV-проєкті «Танці з зірками» на українському телебаченні.

Акторка «Театру драми й комедії на Лівому березі.  У 1994 році була номінована на отримання премії «Київська пектораль» як «За найкраще виконання жіночої ролі» (роль Олесі у виставі «Олеся» за Кропивницьким) — лауреатом стала Валерія Заклунна

Розлучена, у минулому декілька разів була одружена. Перший чоловік – Семен Горов (справжнє ім’я – Сєрґєй Єгоров). З Горовим вона була одружена з 1992 до   роки та має від нього двох дітей – доньок Анастасію (1992) та Олександру (1997).  Другий чоловік – Орест Лютий (справжнє ім’я – Антін Мухарський). З Лютим вона була одружена з 2006 до 2015 року (на розлучення пара подала ще у липні 2014 року та має від нього трьох дітей – доньку Арину (2010) та двох синів, Андрія (2007) та Івана (2012). Загалом Єгорова мати п’ятьох дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...