facebook

12-річний волинянин, якому через перемогу у Лондоні відмовили в Нацвідборі до дитячого Євробачення

13-річний Максим Ткачук прокоментував телеканалу “Аверс” свою “так би мовити” відставку на конкурсному відборі на участь у дитячому Євробаченні 2020.

Нагадаємо, саме він переміг на конкурсі у Лондоні з піснею Смуглянка, але окремі політики влаштували йому цькування у соцмережах. Мовляв і пісня російською мовою, і форма, в якій виступав на сцені радянського зразка. Проте хлопця підтримали у соціальних мережах тисячами коментарів та лайків і про юного співака розповіли чи не усі українські телеканали. І ось зараз навколо Максима знову ж таки підняли політичний ґвалт. Бо ж причиною відмови, а відмовила йому аж Національна суспільна телерадіокомпанія України, стала знову ж таки та сама перемога у Лондоні. Бо ж партнерами згаданого конкурсу є організація “Россотрудничество”.

Спочатку НСТУ не дуже хвилювала пісня “Смуглянка”, але коли малий впевнено обійшов всіх конкурентів, у відомстві знову задумалися чи не сепаратист він часом.

“В мене було розчарування спочатку, але зараз я ні на кого не ображаюся. Спочатку організаторів не цікавила “Смуглянка”, а коли я став обганяти інших за кількістю лайків у соцмережах, мені відмовили саме через конкурс у Лондоні”, – каже Максим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...