facebook

Львів’яни побажали Садовому на День народження пенсію у 1700: “Іди!”

Львів’яни побажали Садовому відчути на собі всі проблеми міста, з якими вони стикаються щодня

Мер Львова Андрій Садовий відзначив свій день народження. Львів’яни не залишилися осторонь і залишили йому багато привітань.

Так, серед звичних побажань здоров’я та благополуччя було немало креативних вітань. Так деякі львів’яни побажали Садовому поставити себе на їх місце, та відчувати на собі всі ті проблеми міста, з якими вони стикаються щодня.

“Бажаю кожний ранок з Рясне добиратися на роботу автобусом”, “Побажаю многая літ. І побудувати в Рудно каналізацію, тоді за Вас проголосуємо”, “Страху господнього. Рішити питання у вечірній час з маршрутками. А так дожити до 100 літ”, “Пройтися по палатах, всіх, всіх корпусів Медінституту. Тільки всіх відділів. Ганьба”, – такі привітання залишили львів’яни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Один з найчастіших привітань – було жити на мінімальну зарплату чи отримати пенсію, як прості громадяни. Також львів’яни нагадали меру Андрію Садовому про проблеми з міським транспортом.

“Переселитися в хрущовку і отримувати пенсію три тисячі гривень, і повернути все нечесно прихватизоване”, “Львів’яни знайдіть кращого, досить”, “Жити тільки на одну зарплату”, “Здоров’я і дожити до пенсії з 1700 гр. Многая літа”, – так привітали Садового містяни.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...