facebook

Ольга: значення, кар’єра та зірки з таким ім’ям

Це темпераментна, вибухова та енергійна жінка. Вона часто перебільшує масштабність проблеми або бачить труднощі там, де їх немає. Якщо таку дівчину вивести з себе, її гнів може стати некерованим.

Походження імені Ольга

Чимало дослідників переконані, що ім’я Ольга має скандинавські коріння. Воно походить від чоловічого імені Гельг, яке стало прабатьком чоловічого імені Олег. Його значення в перекладі – “святий”, “священний”.

Характеристика імені

Позитивні риси:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

прагматична;

доброзичлива;

делікатна;

щира.

Ольга ніколи не наважиться на вчинки, які можуть погіршити її авторитет або репутацію членів сім’ї. Така дівчина схильна аналізувати свої дії і працювати над помилками.

Негативні якості:

зарозуміла;

наївна;

має вибуховий характер.

Це темпераментна, вибухова та енергійна жінка. Вона часто перебільшує масштабність проблеми або бачить труднощі там, де їх немає. Якщо таку дівчину вивести з себе, її гнів може стати некерованим. До рідних і близьких Оля ставиться з великою любов’ю і трепетом.

День ангела:

17 липня;

24 липня.

Таланти та кар’єра

Ольга обожнює кінематограф та кулінарію. Робота для неї – невід’ємна частина життя. Саме тут вона здатна реалізуватися і втілити свої ідеї. Оля може стати чудовою лікаркою, менеджеркою або політичною діячкою. Проявляючи лідерські якості, вона може посісти крісло керівниці. А от підприємницька діяльність – не зовсім вдалий варіант для власниці цього імені.

Сумісність з чоловічими іменами

Ольга – дуже велелюбна жінка, але вона вірна своєму обранцеві. Під час вибору супутника життя для неї важливі не лише почуття, але і соціальний статус обранця. Виходить заміж така дівчина досить пізно. Причина цього – її перше кохання, з яким вона порівнює всіх наступних партнерів.

Оля буде щаслива у шлюбі з чоловіками, яких звуть: Дмитро, Євген, Сергій, Володимир, Денис, Віталій, Юрій.

Ліпше не крутити романи з представниками сильної статі на ім’я: Антон, Роман, Іван, Максим, Олексій, Олександр.

Українські зірки з ім’ям Ольга

Оля Полякова

Оля Полякова – популярна українська співачка. Виконавиця розпочала кар’єру ще на початку 2000 року. Зірка випустила три сольні альбоми та близько 30 кліпів. Полякова – тренерка розважального проєкту “Ліга сміху” та учасниця “Танців з зірками”.

Ольга Сумська

Ольга Сумська – відома українська акторка та ведуча. Перша роль в кіно — “Вечори на хуторі поблизу Диканьки”. Шалену популярність Ользі принесла роль Роксолани в серіалі “Роксолана”. Знаменитість носить почесне звання Заслуженої та Народної артистки України.

Оля Цибульська

Оля Цибульська – відома українська співачка. 2007 року артистка перемогла у  першій українській “Фабриці Зірок”. За два роки зірка розпочала сольну кар’єру.

Ольга  Горбачова

Ольга Горбачова – відома українська співачка. Від 2006 року виконавиця була солісткою гурту “Арктика”. А віднедавна зірка навчає жінок тантричного сексу та інших практик.

Пісні про Ольгу

Ольга Горбачова – “Оля-Оля”

“Шосте чуття” – “Оля”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...