facebook

Квартира і машина в обмін на дитину: юну українку спіймали на гарячому

Молода мама не перебувала на медичному обліку, як майбутня породілля

З Донецької області прийшли вельми тривожні новини, які змусять багатьох задуматися про майбутнє. Так, у місті Маріуполь місцеві поліцейські отримали інформацію про дівчину, яка планувала продати свою дитину, а якщо “покупця” не вдасться знайти — просто “позбутися”.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого управління Нацполіції, яке також опублікувало кадри зі слідчих дій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мешканка Маріуполя хотіла продати свою дитину, фото: Нацполіція
Як з’ясувалося, молода мама не перебувала на медичному обліку, як майбутня породілля, адже не планувала залишати в сім’ї новонароджену дитину. Протягом 2 місяців зловмисниця підшукувала потенційних клієнтів для продажу хлопчика. На виручені гроші планувала купити квартиру і авто.

Правоохоронці розробили спеціальну операцію, щоб попередити продаж дитини. Поліцейські провели чотири зустрічі “покупців” з породіллею, в ході яких було визначено суму за дитину, підтверджену розпискою, і обумовлено порядок передачі новонародженого.

Дитина народилася 12 серпня 2020 року, власне немовля молода мама “оцінила” в 400 000 грн. Правоохоронці провели інсценування “нелюдського” злочину. 20-річна породілля зустрілася з підставним продавцем і отримала гроші за дитину. Затримали горе-матір під час передачі немовля “новій родині”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...