facebook

«Дешевий» президент

Згідно декларації наш Президент отримує близько 10000 в місяць (121054 грн за рік). Зарплата на рівні менеджера середньої ланки по Києву. Можна сказати що він президент-волонтер.

Люмпен верещить про те, що, мовляв, йому взагалі не треба платити. А я б сказав, що ніщо так дорого не обходиться як «дешевий» Президент, депутати і уряд.

deshevyiy-prezident

Я б навіть сказав інакше. Маленька зарплата у вищих ешелонах влади відсікає туди шлях чесним людям, які не стануть красти, але і жити на 10 000 грн не погодяться. Рулити країною без досвіду топ-менеджменту не варто навіть пробувати. А це-зарплати в сотнях тисяч в місяць. Вони викликають ненависть і бурління у виборців, які отримують мінімалку. Шахтар Петя ніколи не прийме, що хтось сидить у кабінеті стоїть в тисячу разів більше за нього. Петя не підтримає такого ніколи. Він буде голосувати за політиків-волонтерів з межигір’ями. Межигір’я їм можна — як же цар і без хором? А зарплату не можна — це викликає пряму заздрість.

І е-декларації Петю не чіпають. Вони в інтернеті, а Петя в копанці або гастрономі. Але Петя має право голосу, і воно гарантовано Конституцією.

Ось так і живемо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дурні бо бідні.
Бідні бо дурні.

Декларація Президента тут.

Тут багато чого є, від офшорних компаній, Липецької фабрики та Севастопольського морського заводу до 26 млн $ на рахунку. Варто віддати належне, Президент не переписував хат на котів. Хоча слабо віриться, що в декларації зазначено все його майно.

З декларацій порадувала ще «безпритульна» і живе на знімних квартирах Тимошенко. Яка їздить з чоловіком на ГАЗ-14 за сумками від Chanel.

А взагалі це хороша тема з е-деклараціями. Але її треба ще затискати і допілівать до розуму, щоб знизити в нуль шляхом маніпуляцій. І опустити до плінтуса рейтинги старих політиків. Це полегшить дорогу новим.

Але без нормальних зарплат у топових держуправлінців нам нічого не світить. Поки президент компанії, що виробляє газовану воду, отримує більше Президента країни — так і будемо жити, давлячись дешевим сиром у своїх мишоловці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...