facebook

Вчинок Зеленського після загибелі Скрябіна вразив Україну: могло виповнитися 52

Зеленський присвоїв Кузьмі Скрябіну звання Героя України посмертно

Зеленський присвоїв Кузьмі Скрябіну звання Героя України посмертно

Президент України Володимир Зеленський присвоїв музиканту, лідеру гурту “Скрябін” Андрію Кузьменку звання Героя України посмертно. Про це розповіли в прес-службі Офісу президента.

“Ми завжди будемо пам’ятати тебе і разом зробимо все, щоб перетворити Україну на місце щасливих людей”, — підсумував Зеленський.

Там зазначили, що відповідний указ №323/2020 гарант підписав сьогодні — 17 серпня 2020 року. Йому могло виповнитися 52 роки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Офісі підкреслили, що звання з врученням ордена держави присвоїли за видатні особисті заслуги у формуванні вітчизняного культурного простору, вагомий внесок у розвиток національного музичного мистецтва, багаторічну плідну творчу та громадську діяльність.

“З початком війни Андрій регулярно їздив на схід і допомагав нашим захисникам. Кузьма і сам був справжнім захисником України. Воїном слова. Його зброя-ручка, папір і мікрофон. Піснею Він зцілював душу, словом-заряджав на боротьбу. За сильну, процвітаючу і непереможну Україну”, – прокоментував своє рішення Володимир Зеленський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...