facebook

Кондратюк назвав Порошенка найкращим президентом за всі роки

Відомий український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк в інтерв’ю виданню “Українська правда” назвав Петра Порошенка найкращим главою держави за всі роки.

“Я насправді не розумію багато того, що робив Порошенко. Але клянусь, по факту своєї п’ятирічки це – найкращий президент України за всі роки”, – зазначив продюсер.

Ігор Кондратюк також вважає Петра Порошенка досвідченішим та ефективнішим: “Навіть станом на сьогодні я вважаю, що Порошенко був би мудрішим президентом, ніж Зеленський”.

При цьому він особливо підкреслив, що перемога Зеленського на минулих президентських виборах відбулася виключно завдяки виборчій технології. “Зеленський переміг у результаті банальної технології, яка називалася “Порошенко – поганий”, – зазначив Ігор Кондратюк.

“Внутрішня політика Порошенка – це поки що 11-й клас школи, порівняно з 1-м класом, в який вступив Зеленський”, – зазначив Ігор Кондратюк. Він додав, що зовнішня політика, яку проводив Порошенко, не викликала заперечень, і розкритикував мовчазну позицію президента Зеленського щодо Росії та відсутність жорсткої реакції на російську агресію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“14 року, в березні, відбулася анексія Криму, відбулася для всіх людей у цій країні, хто при тямі, абсолютно однозначна картина про “дружній народ”. Геополітика після 2014 року для України, як на мене, повинна бути дуже простою: тікати від Росії подалі. І назавжди! Чому відбувається тупцювання на місці, а іноді і відкат назад порівняно з попередніми 5 роками, не знаю. Або занадто низькі розумові здібності новообраних, або вони – не громадяни, або вони – продажні”, – переконаний він.

Окремо він розкритикував намагання команди Зеленського переглянути закон про українську державну мову та квоти на телевізійний та музичний продукт українською мовою: “Перестати “ходити між краплями” і всяким разумковим казати про те, що треба, наприклад, переглянути закон про мову. Ви виконайте його спочатку хоч на 10%, виконайте, а потім кажіть, що це якісь речі не виконуються. Він же ще в дію не вступив, ви ж омбудсмену майже рік зарплату не платили”.

На запитання, від чого варто було б застерегти Зеленського, Кондратюк відповів: “Йому треба назавжди забути бачити в очах Путіна бажання до миру. Від малоросійства його друзів. Від будь-яких бажань згортати реформи, які такими великими трагічними зусиллями почалися в країні 2014 року”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...