facebook

Під Тернополем вівчарка перетворила ноги дитини на криваве місиво

Власник тварини не бачить своєї провини і перекладає її на дитину
На Тернопільщині собака накинулася на хлопчика. Інцидент стався в Кременці. Дитину госпіталізували і надали допомогу. Про цей випадок розповіла мама дитини в соцмережі Facebook.

Жінка написала, що собака напала на її сина ще 6 серпня ввечері в одному з сіл під Кременцем. Діти були на літніх канікулах у бабусі з дідусем. Жінка також уточнила, що на сина напав сусідський пес на прізвисько Оскар.

Дитина нічого не підозрювала і побіг до бабусі в город і сад. Собака наздогнала дитину і накинулася ззаду. Жінка також уточнила, що обгороджені парканом тільки двори і будинки, а городи і сади не обгороджені, тому пес подолав межу між територіями і напав на її сина.

На крик дитини вийшов дідусь, який кинувся йому на допомогу. Він відганяв собаку на крики прийшов власник собаки і почав звинувачувати дитину, що на нього напала собака через те, що він його не навчили батьки зупинятися, коли біжить собака.

В результаті нападу собака покусала хлопчикові обидві ноги. Рани не давали йому йти самостійно. Медики надали допомогу, зашили рани, зробили щеплення, прописали ліки і відпустили додому. Батьки хлопчика почали звинувачувати господаря тварини, що він не тримає собаку на прив’язі у дворі. Однак він не бачить нічого поганого в тому, що тварина накинулася на дитину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Він свято переконаний, що нічого такого не сталося, що пес у нього хороший і добрий, і так от нормально випускати без повідка, без намордника вівчарку, що це нормально, коли пес кидається неодноразово на дітей!!!! Та так, вже були прецеденти, пес може прибігти майже в будинок до тебе!!!! І ти нічого з цим не зробиш!!!!!!! Він багато ще сказав такого, чого я просто була в шоці…“,- додає мама хлопчика.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...