facebook

На Львівщині після тривалої хвороби помер молодий священник

У неділю вранці на 44-му році життя помер настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці у місті Перемишляни, протоієрей Михайло Щербань.

Про це повідомляє Львівська Мануфактура Новин.

“Дуже шкода, що протоієрей Михайло пішов від нас так рано. Він серйозно хворів і довго лікувався. Отець Михайло служив у Перемишлянах досить довго, парафіяни відгукувалися про нього завжди тільки добрим словом”, – розповідає міський голова Перемишлян Олександр Зозуля.

В отця залишилась мати, молода дружина та двоє дітей.

“Ніхто не може сказати поганого слова про отця Михайла, бо він був чудовою людиною, добрим наставником.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На його обличчі завжди була усмішка, навіть в останні дні свого життя, коли хвороба виснажила його тіло, він посміхався, але, дивлячись в його очі, не важко було помітити в них великий сум, який не можливо було заховати за усміхненим обличчям. Все своє життя отець Михайло випромінював світло, він жодного разу не пройшов повз не усміхнувшись і не запитавши: «Як справи?». Напевно, ніколи ніхто не чув його крику, не бачив його злим, бо він був дуже доброю і чуйною людиною”, – згадує про отця парафіянка Ольга Брощук.

Довідка

Отець Михайло народився у Перемишлянах. Закінчив Київську духовну семінарію та Київську духовну академію. Викладав уроки етики та християнської моралі у недільній школі. У 2004-му та 2006-му роках отримав Архієрейські благословенні грамоти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...