facebook

”Два тижні тому я вже не міг… Цінуйте…”: вражаюча заява померлого сина Віктора Павліка сколихнула всю країну

“Цінуйте життя. Багатство не в грошах”: помер важкохворий син Віктора Павліка, перші деталі.

Син українського співака Віктора Павлика Павло, який боровся з важкою хворобою – саркомою, помер у п’ятницю, 7 серпня.

Про це повідомила його мати Лора Созаева на особистій сторінці в Facebook.

На сторінці Павла Павліка у соціальних мережах уже висловлюють хлопцю співчуття.

ХЛОПЕЦЬ ПРИПИНИВ ХІМІОТЕРАПІЮ

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялось, що син українського співака Віктора Павліка Павло припинив хіміотерапію, оскільки вона не дає результатів і його онкологічне захворювання – саркома – прогресує.

Хлопець розповів, що за весь час хвороби пройшов 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії.

“Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому що воно більше не потрібне, а тому що воно немає сенсу. Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А значить мені залишилося тільки протриматися в живих, скільки зможу”, – написав Павло.

“Я ставлюся до цього напрочуд спокійно, зайві емоції, страх і депресія тільки негативно на мене вплинуть, хоча незвіданість перед майбутнім не може не лякати. Я набагато більше переживаю за тих, хто мене оточує і піклується про мене”, – продовжив він.

Син Віктора Павліка також розповів, що зараз він може пересуватися тільки на візку, а його ліва рука майже втратила функціональність.

“Місяць тому моя ліва рука почала постійно боліти в лікті, день і ніч, а пальці цієї руки почали слабшати і втрачати здатність тримати і маніпулювати речами. Три тижні тому мені довелося повернутися до пересування за допомогою милиці, з якою я ходив деякий час після операції. Два тижні тому я вже не міг пересуватися не тримаючись за стіну або меблі. А тиждень тому, вчергове перевіривши організм за допомогою КТ і МРТ, я почав втрачати й без того слабку надію в моїй голові”, – написав хлопець.

Павло Павлік поділився своїми шкільними фотографіями і зізнався, що думав про однокласників і одногрупників. Павло побажав їм ніколи не стикатися з труднощами, які зараз переживає він.

“Будьте щасливі, цінуєте особливі моменти в житті, адже вони так швидко проходять, і пам’ятайте: багатство не в грошах і майні, воно в людях, що оточують вас, в емоціях, які вони викликають, і в спогадах, які вони залишають”, – підсумував Павло.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...