facebook

Тривожні кнопки та камери в кожному купе —”Укрзалізниця” посилить безпеку пасажирів

Після ситуації, яка сталася з Анастасією Луговою, було вирішено вжити заходів щодо посилення безпеки пасажирських перевезень

“Укрзалізниця” готує план заходів щодо підвищення безпеки перевезень у пасажирських поїздах. При цьому увагу буде приділено відразу п’яти основних напрямків. Про це заявили представники прес-служби в п’ятницю, 7 серпня. Повідомляється, що компанія планує значно зменшити кількість випадків криміногенних подій.

Як заявили представники прес-служби, “Укрзалізниця” поглибить співпрацю з правоохоронними органами. Також УЗ обладнає пасажирські вагони відеокамерами, в кожному купе планують встановити спеціальні сигнальні кнопки. Крім того, планується організувати супровід поїздів силами воєнізованої охорони в поїздах міжміського сполучення.

В. о. голови правління УЗ Іван Юрик заявив, що мета комплексної програми – це створення алгоритму спільних дій з протидії криміногенним явищам та охорони поїздів. Юрик зазначив, що головне завдання “Укрзалізниці” – забезпечити максимально комфортну і безпечну поїздку для кожного пасажира, який скористається послугами організації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...