facebook

Експерт: опалювальний сезон цієї зими може нагадати 90-ті

Іван Плачков, колишній міністр енергетики України, вважає, що кризу в цьому опалювальному сезоні країна легко подолати, і вона сильно відрізняється від ситуації, яка спостерігалася в 90-ті роки.

Про це Плачков заявив в ефірі програми “Право на владу”. За словами колишнього міністра, в дев’яності роки опалювальний сезон завжди був під загрозою зриву, і навіть створювалися спеціальні міжвідомчі комісії, в які входили міністри.

“Державна машина завжди втручалася в процес, вирішувала питання і займалася економією. Заступники голів адміністрацій робили графіки чергових відключень, все було організовано, і відповідальність за це брали на себе віце-прем’єр і прем’єр. Проте цього року такої організованості у влади не спостерігається, але це організаційне початок завжди можна створити, і зараз ситуація набагато простіша, ніж у дев’яності”, підкреслив Плачков.

Також він зазначив, що складна ситуація спостерігалася в позаминулому році, але всі проблеми можна врегулювати, підключивши до їх вирішення МВС, СБУ, Генеральну прокуратуру і навіть міністрів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...