facebook

Італійський співак презентував запальний кліп на пісню про українок: відео

Італійський виконавець Альфонсо Олівер презентував відеокліп на пісню Signorina. Це – його спільна робота з українською співачкою Дариною Бурнос.

Зйомки кліпу відбувалися в Україні, у Львові. Про це Альфонсо Олівер розповів у ексклюзивному коментарі 24 каналу.

У кліпі італієць просить українську дівчину провести з ним годину. Але вона відмовляється, співаючи: “Я є українка, серйозна я дівчина. Я заслуговую на справжні почуття”.

Олівер пояснив: багато італійців вважають, що слов’янки – найгарніші, але водночас найлегше піддаються спокусі. Пісня Signorina написана, аби розвіяти цю хибну думку.

“Проживши кілька років в Україні, я переконався, що українки – красиві, сильні духом і горді, в доброму сенсі цього слова”, – наголосив співак.Українські слова пісні написала співачка Дарина Бурнос, з якою італієць співає у дуеті. За словами виконавця, їй прекрасно вдалося передати його меседж, представити дух справжньої українки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про роботу над кліпом

Спочатку Альфонсо мріяв зняти відеокліп на пісню Signorina на набережній Неаполя. Проте закриті кордони та пандемія коронавірусу вкотре радикально змінили його наміри.

“Та все ж таки нам вдалося втілити ідею пісні у відео. Не перестаю захоплюватися креативністю нашого режисера, Алекса Сторожука, та професіоналізму студії відеопродакшну SFrames”, – прокоментував виконавець.

Й додав, що особливої “іскри” до роботи додала хореографічна команда зі Львова – Best entertainment team.

Хто такий Альфонсо Олівер?

Італійський співак та музичний консультант. З 2014 року він провів десятки концертів у себе на батьківщині та записав студійний альбом. Проте справжня його кар’єра розпочалася саме в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...