facebook

Двоє героїв АТО трагічно загинули під Вінницею

Двоє героїв АТО трагічно загинули під Вінницею

Двоє героїв АТО трагічно загинули під Вінницею

Трагедія сталася 5 серпня в місті Гайсин Вінницької області. Як повідомила місцева поліція, вночі на вулиці 1-го Травня сталося зіткнення вантажівки Mercedes і легковика ВАЗ 2108. В результаті 32-річний водій і 34-річний пасажир машини загинули.

За попередньою інформацією, ВАЗ виїхав на зустрічну смугу, через що зіткнувся з вантажівкою лоб в лоб. При цьому водій вантажівки не постраждав. Судячи по знімках, легковику дісталося особливо сильно, так як її лобова частина була буквально зім’ята.

Точні обставини і причини аварії з’ясовуються.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як з’ясувалося, загиблі були бійцями АТО з 59-ї окремої мотопіхотної бригади А1619 Юрієм Кулаковим і Богданом Поліщуком.

«Юрій Кулаков був бійцем 59-ї окремої мотопіхотної бригади А1619. Пішов на війну добровольцем. Брав участь у бойових діях з 2018 року. Він воював в гарячих точках, не раз дивився смерті в обличчя, а помер на мирній землі », – йдеться на сторінці Чернівецької районної державної адміністрації в Фейсбук.

Відомо, що у Юрія залишився син-школяр.

У свою чергу, сільський голова Качанівки Сергій Ратушний розповів, що Богдан Поліщук пішов на контрактну службу в ЗСУ на початку 2018 року.

«Більше двох років був в зоні АТО / ООС, потім повернувся на ротацію в Гайсин в 59 бригаду, в” учебку “. Був не в казарменому положенні, а разом з товаришів по службі знімав квартиру », – повідомив Ратушний.

У Поліщука також залишилася маленька дитина.

Ветеранів провели в останню путь в рідних селах 6 серпня.

Українці прокоментували трагедію в соцмережах.

“Хай земля буде пухом. Родині і батькові Юрія щирі співчуття, нехай Бог всім дає здоров’я і терпіння »,« Царство небесне, життя безконечне, вічний спокій »,« Нехай спочивають з Богом », – пишуть люди.
бій

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...