facebook

На Франківщині швидка залишила помирати чоловіка з хворим серцем: “Він просто п’яний”

Медики не приїхали на виклик

На Прикарпатті “швидка допомога” відмовилася їхати до чоловіка, у якого були проблеми з серцем. Про це розповіла мешканка Калуша Галина Федоляк (Дрозд) на сторінці “Типовий Калуш”у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що жінка вішала білизну у себе на балконі в будинку по вулиці Богдана Хмельницького. Раптом вона помітила, що з магазину вийшов блідий чоловік, який впав на землю не дійшовши до лавки.

До чоловіка підбігли молоді хлопці і стали кликати на допомогу. Жінка відразу ж набрала в службу “103”, проте там не поспішали реагувати на виклик.

“Мені з іронією сказали, що з балкона виклики не приймають, я попросила прізвище на що мені відповіли “ай чисто” і кинули трубку.”- написала Галина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона побачила, що ще одна дівчина викликає медиків і набрала в “швидку” ще раз. Обидві дівчини підтверджували, що чоловікові стало погано, проте оператор швидкої заявила, що він швидше за все п’яний і їм потрібно викликати поліцію. “Швидка допомога” на виклик так і не приїхала.

Згодом чоловікові стало краще і хлопці відвели його додому. Потерпілий подякував за допомогу і розповів, що минулого року переніс операцію на серці. Його сусіди це підтвердили.

“Ось так швидка на відстані поставила діагноз алкоголіка і все……. На його місці міг бути чий небудь дідусь, батько, брат, син, і чому працівники швидкої про це не захотіли думати. Сумно…” – підсумувала Галина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...