facebook

На Закарпатті четверо підлітків побили 12-річну дівчинку і зняли все на відео (ВІДЕО)

У Закарпатській області четверо підлітків побили 12-річну дівчину.

Як повідомила сьогодні пресслужба обласної поліції у Facebook, вчора працівники Виноградівського відділення поліції отримали заяву від жительки райцентру, яка повідомила, що четверо підлітків побили її доньку, передає “Закарпаття онлайн”.

За фактом заподіяння малолітній тілесних ушкоджень розпочали досудове розслідування за ст. 125 Кримінального кодексу (“умисне легке тілесне ушкодження”).

“Потерпілій надано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Саме експертам належить встановити ступінь тяжкості заподіяних 12-річній тілесних ушкоджень. Особи кривдників уже встановлені. Це дві 14-річні дівчини та двоє 15-річних хлопців. Їх у присутності батьків опитують поліцейські”, – розповіли в поліції.

Зазначається, що правоохоронці з’ясовують обставини інциденту та встановлюють причини такого вчинку підлітків. З дітьми та батьками також працюватимуть ювенальні поліцейські. У справі триває досудове розслідування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляють місцеві активісти, групове насильство було вчинене відносно 12-річної дівчинки. Відповідні відео, зняті ймовірно співучасниками нападу на неповнолітню дівчину, оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук виноградівець Сергій Волошин. З його слів, потерпілу дівчину і далі переслідують після написаної заяви до Виноградівських поліції. Тобто ймовірно йдеться про тиск на постраждалу з метою, щоб та забрала заяву.

Як повідомляє громадський правозахисник Віталій Грегор, відповідно до його інформації з правоохоронних органів, поліція зареєструвала кримінальне провадження за ст. 125 КК України. Це є попередньою кваліфікацією до отримання висновків експертизи

висновки якої мають бути отримані в найближчі дні.

“Окрім правової кваліфікації зухвалих, жорстоких і вочевидь незаконних дій безпосередніх нападників, оцінку правоохоронці мають надати і батькам, які не забезпечили належного виховання, а також особам, що здійснювали відеозйомку і фактично сприяли вчиненню злочину” – резюмує В.Грегор

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...