facebook

Цей 14-річний хлопчисько забезпечив майбутнє не тільки собі, але й батькам

Маленький Моне.

Зовсім нещодавно йому виповнилося чотирнадцять. Але цього хлопчика знає вся Британія й вже давно величає сучасним вундеркіндом і «маленьким Моне». Прославився парниша не за гарні очі — він дійсно володіє неабияким талантом. Настільки неординарним, що порівняння з Моне — не лестощі хлопчикові, а натяк на реінкарнацію великого імпресіоніста.

1-malchik-obespechil-budushee

 

Одного разу, майже 10 років тому, на одному з сімейних свят він написав пейзаж. Кїєрон Вільямсон почав малювати, коли йому не було і п’яти. На більшості його картин зображені ландшафти місцевості навколо Норфолка, де він прожив усе своє життя, і Корнуолла, який є улюбленим місцем відпочинку. Мабуть, він по-справжньому вкладає душу в свої картини, тому що бачення навколо себе хлопчика-школяра, талановито висловлена на полотні, вразило багатьох — навіть в Японії, США, Німеччини він вже відомий завдяки своїй творчості.

2-malchik-obespechil-budushee

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З 8-ми років художник почав продавати картини на аукціонах і в 9 за півгодини продав 33 картини за 235 тисяч доларів. 23 його роботи були продані інтернет-покупцям за ціною 360 000 доларів всього за 20 хвилин.

Так учень початкової художньої школи розбагатів на 2,2 мільйона доларів. Всі доходи від продажу картин направляються в його власну компанію Кірон Вільямсон Лтд, директорами якої є його батьки.

3-malchik-obespechil-budushee

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...