facebook

Під Дніпром спливло тіло зниклого підлітка – заплутався в водоростях і пішов на дно, місто ридає

У Павлоградському районі знайшли хлопця, який зник кілька днів тому. Детальніше про це розповіли рідні хлопця і волонтери, які займалися пошуком.

Відомо, що в понеділок, 27 липня, 17-річний Микола Грицай відправився з друзями на Самарський хутір, щоб відсвяткувати свій День народження. Близько 17 години хлопець зник. Друзі розповіли рідним, що вони вже йшли з пляжу, як Коля сказав, що піде до води, щоб помити ноги і тапки і наздожене їх після.

Однак, хлопець так і не повернувся. На місце події вирушила поліція і волонтери “Антарес”, які прочесали всі найближчі території зі спеціально навченими собаками. Але пошуки не дали результатів. Тоді рідні викликали водолазів, які повинні були прочесати дно річки, де купалися хлопці.

Водолази прибули лише під вечір наступного дня. Через 5 хвилин під час першого занурення Миколу вдалося знайти. Потонулого хлопця виявили під містком, з якого зазвичай пірнають у воду. Як з’ясувалося, він заплутався за корч і тіну і його потягнуло на дно. Самостійно виплисти на поверхню він не зміг.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...