facebook

“Чому Порошенко досі не сидить!”: Пролунала потужна заява. “Бродяче шапіто”. “Звалив в Туреччину”

Вчора, 27 липня, під стінами ОП відбувся мітинг проти капітуляції і проти так званого режиму тиші на Донбасі. З самого ранку у ЗМІ повідомляли, що організаторами мітингу були депутати від “ЄС” і їхні прихильники. Хоча це і не відповідає дійсності.

“Ну що, під ОП нормальний мітинг. Кажуть Петя звалив в Туреччину і це сильно відчувається. Порохомр*зі є, але візуально їх небагато. Виступає припорошена «демократична сокира», але немає тотальної присутності сивого «еб*ла» на кожному кроці. Політичних прапорів немає, багато нормальних людей. Записують в Рух опору капітуляції, але це точно не для нас. П’ять років при капітуляції спати і на шостий прокинутися це звичайно треба вміти. А так – підтримуємо з хлопцями вимоги – досить договірняків з Путіним! Дайте армії захищати свою країну! Геть моск*вських в*шей і українс*ких гн*д!”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше Семенченко написав наступне:

“Повертаючись з мітингу під ОП у мене нарешті склався пазл. Чому Порошенко досі не сидить. Тому що він вигідний кремлівським елементам в нинішній владі. Чим далі тим більше дії по імплементації мінських договірняків викликатиме реальні протести. І їх тут же буде каналізувати Порошенко, який буде намагатися їх очолити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бачачи його бродячі шапіто з барн, бірюкових, тань чорновол і тому подібних персонажів велика частина реально незадоволених буде уникати цих криголамних вечірок. А сама секта Петра Олексійовича для кремлівських мрійників не є небезпечною. Він отримає своє – максимально дійшовши до свого рейтингового потолка на місцевих виборах. Він отримає максимальну медійну розкрутку при переслідуванні по кримінальних справах третьорозрядної важливості. І гарантії безпеки. А медведчук і СН ще будуть лякати свій електорат «реваншем Порошенка». і їм виправдовувати масу своїх про*бiв. Українські гн*ди вигідні московським в*шам саме на свободі.

Саме тому тр*їти дустом треба і тих і інших. Бей білих поки не почервоніють! Бий червоних поки не побіліють! Інакше будемо вічними білками в колесі…”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...