facebook

Наказ зверху: бойовики хочуть повністю припинити вогонь на Донбасі

На зустрічі ТКГ узгодили повне припинення вогню на Донбасі з 27 липня. У терористичних угрупованнях “ЛДНР” обіцяють зберігати перемир’я.

Ватажки так званих “ЛДНР” заявляють, що їх силові структури переходять до повного безстрокового припинення вогню з 27 липня. Про це пише 24 Канал.

За словами начальника так званої “Народної міліції ДНР” Дениса Синенка, наказ про припинення вогню “доведений у встановленому порядку всім підрозділам і кожному військовому під підпис”.

Всім військовослужбовцям Народної міліції з 00:01 годин 27 липня 2020 року заборонено використання будь-якого озброєння, зокрема, стрілецької зброї,
– зазначив Синенко.

Аналогічну заяву зробив керівник такого ж відомства “ЛНР” Ян Лещенко. Він зазначив, що “командування відомства отримало відповідний наказ”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що передбачають домовленості
Заборона на наступальні й розвідувально-диверсійні дії, а також заборона на використання будь-яких видів літаючих апаратів сторін.
Заборона на застосування вогню.
Заборона на розміщення важкого озброєння у населених пунктах та їх околицях.
Ефективне застосування дисциплінарних заходів за порушення режиму припинення вогню і повідомлення про них координатора ТКГ, який повідомляє про це всіх її учасників.
Створення і залучення координаційного механізму з реагування на порушення режиму припинення вогню.
У відповідь вогонь у разі наступальних дій допускається тільки в тому випадку, якщо він відкритий за наказом відповідного керівництва Збройних сил України і керівництва збройних формувань ОРДЛО після безуспішної спроби використовувати вищезгаданий координаційний механізм.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...