facebook

Wizz Air: знижка 20% на польоти із/до України та Польщі! Квитки від 282 гривень!

Швидкий розпродаж усіх квитків Wizz Air із/до України та Польщі зі знижкою 20%! Завдяки цьому сейлу можна забронювати квитки із Києва, Львова, Харкова та Одеси з ціною від 282 гривень, авіаквитки із Запоріжжя коштують від 394 гривень! Вартість квитків з міст Польщі стартує від 38 Злотих.

Серед акційних напрямків варто виділити Пардубіце із Києва та Львова, про яку ми нещодавно писали, Таллінн із Харкова та Львова, Біллунн зі Львова, Мілан з Одеси, в міста Польщі та багато інших.

З Польщі ще більше цікавих напрямків по з мінімальною ціною, особливо цікавою буде Скандинавія або Рейк’явік з Кракова!

Умови розпродажу:

триватиме до закінчення дня, 24 липня

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

поширюється на усі наявні дати

знижка 20% поширюється на вартість тарифу, проте не застосовується до адміністративного збору

дія акції не поширюється на групові бронювання.

У вартості найдешевших квитків маленька одиниця ручної поклажі розміром 40x30x20cm та вагою 10 кг в салоні літака. Дві ручні поклажі не зможуть взяти навіть ті пасажири, які доплатять за опцію Wizz Priority. За новими правилами ручна поклажа летить в багажному відділені літака.

Де бронювати авіаквитки Wizz Air зі знижкою 20%:

Акційні квитки зі знижкою 20% бронюємо на офіційному сайті wizzair або у мобільному застосунку. Для швидкого та зручного пошуку найдешевших тарифів та дат рекомендуємо використовувати сервіси Timetable, а також Kiwi.

Приклад бронювання квитків з України на сайті Wizz Air зі знижкою 20%:

Напрямки Wizz Air з України:

Якщо брати до уваги старі, докоронавірусні напрямки, та нові анонси то виходить, що в арсеналі угррського лоукостера наступна кількість напрямків з України в Європу: 38 із Києва, 21 зі Львова, по 11 з Харкова та Одеси, та 8 із Запоріжжя!. Загалом це 87 напрямків в 15 країн Європи та 1 напрямок на Близький Схід!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...