facebook

Вчені з’ясували, що привабливі люди володіють всього однією рисою

Ділимося  дослідженням журналу «TIME», який спробував відповісти, що ж насправді притягує нас до інших людей. І це зовсім не зовнішність, як вважає більшість.

Картинки по запросу привлекательность человека

Відповідь така: головне, чим чіпляє людей, – це емоції. «Банально», – скажете ви.

Але не все так просто: емоції при цьому повинні не просто бути, а бути щирими, а найголовніше – простими.Людина з простими для розуміння оточуючих емоціями є більш привабливою в очах їхніх. Незалежно від свого зовнішнього вигляду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Картинки по запросу привлекательность человека

Справа в тому, що ми несвідомо шукаємо схожість зі світосприйняттям людини, а відповідно, і з його думками і, як правило, знайшовши його, неусвідомлено починаємо відчувати потяг до даної людини.

До таких висновків прийшла в результаті експерименту професор кафедри соціальної нейробіології Університету Любека (Німеччина) Силці Андерс: вона показала групі добровольців відеоролики, в яких актриси висловлювали страх або печаль.

Після перегляду учасників дослідження просили оцінити побачене. З’ясувалося: чим краще люди розуміли справжні емоції героїнь, тим більше ті, героїні, їх приваблювали, абсолютно незалежно від їх фізичних даних.

Під час перегляду учасникам також вимірювали активність мозку: зона, яка відповідає за потяг і симпатію до іншої людини, проявляла у випробовуваних підвищену активність в тих випадках, коли почуття і переживання героїнь здавалися їм найбільш зрозумілими.

Картинки по запросу привлекательность человека

Іншими словами, здатність легко розшифрувати і прийняти чужі емоції змушує нас довіряти іншій людині: ми відчуваємо, що могли б знайти з ним спільну мову, і нас неусвідомлено тягне до неї.

Висновок простий і давно відомий – будьте простішими і відкритішими і тоді люди до вас потягнуться! 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...