facebook

В Івано-Франківську студентки-фізкультурниці влаштували полювання на збоченця

Сміливі дівчата хочуть остаточно побороти огидне явище.

Гонитву за збоченцем влаштували студентки-фізкультурниці в Івано-Франківську. В них увірвався терпець, коли у міському парку серед білого дня вкотре побачили чоловіка, який займався самозадоволенням, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

_rhdfkc3txac2

Сексуальні збоченці облюбували місце на видноті, де поряд гуляють багато дітей із мамами та ходять студентки з гуртожитку Прикарпатського національного університету. Троє дівчат, які поспішали на пари, натрапили на чоловіка зі спущеними штанами, що займався самозадоволенням. “Це був легкий шок”, – характеризує одна з них неприємну зустріч з ексгібіціоністом.

Студентки-третьокурсниці не розгубилися: пригрозили чоловікові поліцією та почали знімати збоченця на телефон. Це його налякало. “Він натягнув штани, закрив куртку і почав тікати”, – каже свідок події. Дівчата гнали збоченця добрих 50 метрів, вимахуючи гілкою та наплічником. Тепер студентки-фізкультурниці жартують, що замість займатися таким неподобством, чоловік краще б підтягнув свою фізичну форму, бо від дівчат заледве втік. Студентки переконують, що бити збоченця наміру не мали. “Мета була відігнати, бо ходять діти. Ми би зняли його на відео, оприлюднили його обличчя, показали поліції, щоб іншим таким було неповадно”, – пояснили вони.

У виші вчинок сміливих дівчат підтримують, бо не раз чули, що збоченці в парку коять неподобства серед білого дня. Набагато ж страшніше жінкам ходити через парк увечері, коли людей на вулиці меншає, а темрява приховує огидних “залицяльників” від сторонніх очей. “Наших дівчат ні збоченцями, ні грабіжниками не злякати. Вони бойові!”, – каже однокурсник суденток Петро Альба.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...