facebook

Забрали паспорт і пригрозили зарплатнею – робота в Єгипті обернулася рабством для українця

Під час роботи в готелі журналіст травмував коліно

До початку пандемії коронавірусу український журналіст проєкту “Таємний агент” Валентин Чернявський полетів до жаркого та сонячного Єгипту. Саме там він провів розслідування. Валентин влаштувався аніматором в одному з готелів міста Шарм-еш-Шейх, з метою перевірити зсередини його сервіс. Про це стало відомо Знай.ua з власних джерел.

“На мене чекала не робота, а справжнє рабство. Паспорт забрали та погрожували, що за хоча б одне порушення я можу не отримати зарплатню”, – поділився журналіст.

Варто відзначити, що під час першої наради Валентину розповіли, в чому полягає робота аніматора. В його обов’язки входила не тільки розвага відпочиваючих, але й “добувати” позитивні відгуки.

За словами агента, незважаючи на 5 зірок, в готелі умови були далеко не найкращі: в номерах – брудно, а сантехніка у ванній – стара. Звичайно, відвідувачі залишали на офіційному сайті об’єктивні відгуки. Таким чином, аніматорам доводилося працювати над позитивною репутацією готелю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також під час роботи Валентин травмував коліно. Однак, ніякої медичної допомоги він не дочекався і його просто-напросто відправили до аптеки.

“За свої гроші я придбав знеболювальне. Біль тривала і на наступний день, а нога опухла. Мій наставник сказав, що тут лікувати мене ніхто не буде. Тому можу їхати. Знаєте, я вирішив скористатися цим моментом. Забрав свій паспорт і полетів. Зізнаюся, що в Єгипті пережив найважчі тижні свого життя. Відчував приниження та жив у жахливих умовах. Все це – реалії роботи аніматорів!” – розповів Валентин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...