facebook

Зеленський пропонує довічне за смертельне ДТП для п’яних водіїв

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з урядом запропонував запровадити довічне ув’язнення для п’яних водіїв, чиї дії спричинили смерть людини. Так він прокоментував ДТП у Києві 12 липня, внаслідок якої загинули четверо людей, зокрема, двоє маленьких дітей, а ще одна дитина перебуває у тяжкому стані.

Про це інформує пресслужба офісу Президента.

“Якщо водіння у п’яному стані спричинило загибель − строк покарання має бути збільшений. Можливо, до довічного ув’язнення. Я − за максимальну криміналізацію цих злочинів. Жорстко і надовго. І з максимальною розголосом… І щоб жоден суд не думав когось “відмазати”, − заявив президент.

Зеленський також звернувся до прем’єр−міністра, щоб протягом тижня уряд підготував пропозиції щодо підвищення безпеки дорожнього руху.

“І наостанок. Ми з вами не можемо впливати на правоохоронні органи і суди, але це справа буде на моєму особистому контролі. За цим буде стежити, впевнений, вся країна. Ніхто не зрозуміє, якщо це людина, через яку загинула така кількість людей, якимось чином, через якісь умови чи знайомства, вийде під заставу, на свободу або на поруки”, − зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...