facebook

Будинок для літніх людей перетворили на катівню- принижували і морили голодом

У Рівному у будинку престарілих жорстоко знущалися над людьми похилого віку

У приватному будинку престарілих у Рівному старенький влаштували справжні тортури. Співробітники закладу знущалися над літніми людьми. Заклад називається “Тепло улюблених”. Там старих позбавляли свободи й били. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Відзначається, що в установі не дотримувалися норми площі на людину. Також літні люди скаржилися на жорстоке поводження з боку обслуговуючого персоналу. В однієї з жінок на тілі виявили сліди побоїв.

Гематоми і синці на голові підопічної, пригнічені люди, потай розповідають про приниження. Ось що побачили представники омбудсмена в приватному пансіонаті для літніх людей в Рівному. Туди прийшли з перевіркою. Спочатку їх не пускали на територію, а коли вони нарешті туди потрапили – були приголомшені. А ще у будинку пристарілих панує жахливий запах, старим місяцями не обрізали нігті, один чоловік лежав без нижній частині нижньої білизни при всіх інших.

Наразі у кримінальних провадженнях проведено огляд місця події, призначено судово-медичні експертизи, допитані свідки. Досудове розслідування доручено сектору дізнання і слідчого відділу Рівненського ВП ГУНП в області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В сюжеті ТСН розповіли, що в однієї з підопічних жінок виявили гематоми. Спочатку перевірку в будинку престарілих не хотіли пускати в установу, але коли все ж таки пустили, перевіряючі були в шоці від того, що відбувається.

Зазначимо, що родичі престарілих платили 7 тисяч гривень за місяць утримання в таких умовах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...