facebook

11-річній дівчинці з дитбудинку терміново потрібна операція

11-річна Еля Р. одного з дитячих будинків Львівщини потребує термінової операції на хребті. Під час обстеження у дівчинки виявили пухлину, яку треба терміново забрати. Аби після операції Еля знову встала на ноги і могла ходити, її хребет слід зафіксувати спеціальною металевою конструкцією, вартість якої разом з аналізами – 60 тис. грн. Оскільки дівчинка з дитбудинку і рідних, які б могли допомогти дитині нема, педагоги, вихователі дитбудинку просять небайдужих людей допомогти придбати для Елі цю спеціальну металеву конструкцію.

Хвороба, як розповіли вихователі дівчинки, підкралася несподівано. Еля бавилася, спіткнулася і впала і з того часу постійно скаржилася на біль у хребті. Консервативне лікування не допомагало. Врешті дівчинці зробили комп’ютерну томографію (КТ), яка показала компресійний перелом тіла другого поперекового хребця.

Дівчинку скерували на консультацію до дитячих нейрохірургів Львівської міської дитячої лікарні, що на вул. Пилипа Орлика. Тут їй зробили ще магнітно-резонансну томографію (МРТ), яка показала, що у Елі є пухлина тіла другого поперекового хребця зі стисненням спинного мозку.

Щодо подальшого лікування дівчинки лікарі скликали консиліум, до якого увійшли дитячі онкологи, гематологи, радіологи і нейрохірурги. Спільно дійшли висновку, що дівчинку треба якомога швидше оперувати, забрати пухлину.

Як пояснили ZAXID.NET лікарі дитячої лікарні, щоб після операції не було повторного перелому, стиснення спинного мозку і дівчинка могла встати на ноги і ходити, їй потрібно поставити спеціальну металеву конструкцію, яка фіксуватиме хребет. З цією конструкцією дівчинка житиме все життя. Дівчинку візьмуть в операційну, як тільки буде металева конструкція.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Допомогти Елі визвався відомий ФБ «Крила надії», який просить приєднатися до збору грошей на конструкцію для дівчинки всіх небайдужих людей.

5169330511367333 – карта Приватбанк

UA533253210000026005053715836 код ЄДРПОУ 35620901 – для переказу з інших банків

для переказів з-за кордону

Призначення платежу — «Благодійна допомога для Елі»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...