facebook

“До кінця карантину навчання буде дистанціййне”- Кличко про відкриття шкіл з 1 вересня

Відновити навчальний процес можна на четвертому етапі виходу з карантину.

Школи Києва до закінчення карантину, запровадженого через епідемію коронавірусу, працюватимуть в дистанційному режимі навчання. Усі навчальні заклади уже отримали рекомендації щодо підготовки та розробки формули онлайн-навчання.

Про це сказав міський голова Києва Віталій Кличко під час брифінгу 8 липня.

Мер столиці сказав, що Київ робить все можливе, щоб 1 вересня школи відновили навчальний процес у звичному режимі. Але, Кличко нагадав, що згідно з планом уряду стосовно виходу країни з карантину відновлення навчального процесу можливе на четвертому етапі.

“До якого, на жаль, більшість регіонів країни не готові через високий рівень захворюваності. Тому, зважаючи на рекомендації уряду, можу сказати одне – до кінця карантину навчання буде дистанційне. Зважаючи на це департамент освіти КМДА надав рекомендації всім навчальним закладам столиці підготувати плани та розробити форми дистанційного навчання. Таким чином кожна школа має можливість адаптувати програму до технічних можливостей учнів і вчителів”, – сказав Кличко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, у Києві за минулу добу коронавірус виявили в ще 114 людей. Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі – 20, у Дніпровському – 19 та у Деснянському районі – 16 випадків. Серед хворих 46 жінок, одній із них 84 роки, 61 чоловік; три дівчинки та чотири хлопчики.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...