facebook

“Пішла у небуття у самому розквіті”: Трагічно загинула українська чиновниця. Було всього 30 років

Жінку витягнули із води разом із 34-річним чоловіком.

У Сумах трагічно загинула провідна спеціалістка обласної ради. Головній юристконсультанці юридичного відділу управління майном Каріні Козупиці було всього 30 років.

Як повідомляє пресслужба Сумської облради, трагедія сталося у суботу, 4 липня. “Молода, вродлива, чуйна, розумна дівчина пішла у небуття у самому розквіті. Трохи більше місяця тому їй виповнилося лише 30 років”, – розповіли в облраді.

Відомо, що народилася Каріна Козупиця у м. Тростянець Сумської області. У 2012 році закінчила Національний університет “Юридична академія України імені Ярослава Мудрого”. З 2012 року працювала на різних посадах у відділі Держкомзему у Тростянецькому районі, секторі державного земельного кадастру відділу Держземагентства у Тростянецькому районі, Тростянецькій районній державній адміністрації, Управлінні патрульної Служби МВС у місті Харкові, Департаменті патрульної поліції. З листопада 2016 року розпочала свою роботу в Управлінні майном Сумської обласної ради.

Як повідомляє місцеве видання “Ваш шанс”, Каріна Козупиця загинула в с. Кліментово Охтирського району.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Близько 16:00 місцеві жителі підняли з річки тіло 30-річної жінки, а через три години з допомогою водолазів був знайдений другий потопельник – 34-річний сумчанин. Як стало відомо сьогодні, загибла – головний спеціаліст, юрисконсульт юридичного відділу управління майном облради Карина Андріївна Козупиця”, – повідомило видання.

Всі обставини загибелі чиновниці наразі з’ясовуються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...