facebook

“Йшов з дівчиною в магазин”: на Тернопільщині по-звірячому побили 22-річного хлопця, він у реанімації (ФОТО)

На Тернопільщині збирають гроші на лікування 22- річного Олега Штойка. В хлопця перелом щелепи зі зміщенням, важкі травми голови тощо. Він знаходиться у реанімації.

Про це повідомляє «Файне місто».

Допомоги небайдужих потребує житель села Чернилівка Підволочиського району. 22-річний молодик отримав важкі трави під час походу до магазину. Разом зі своєю коханою на шляху вони зустріли мешканця сусіднього села. Чоловік був у нетверезому стані та почав чіплятися до молодої пари. У результаті – конфлікт переріс у бійку.

В Олега Штойка перелом щелепи зі зміщенням, важкі травми голови та інших частин тіла. Хлопець – у реанімації. Про допомогу у зібранні коштів на лікування просить жителів краю Наталія Кара.

“22 роки – це вік щоб жити, творити, любити, зростати. Олега спідкала така біда, що на його дорозі зустрілася людина, котра по-звірячому познущалася над ним. Спричинила ряд травм і переломів, котрі потребують оперативно-хірургічного втручання, тривалого лікування і реабілітації. Півторамісяця як Олег втратив батька, котрий був онкохворим, потребував догляду та лікування. Також мама Олега має поломану руку. Відповідно, у сім’ї ніхто не працює. Ми не розуміємо, чому саме таке випробування нам доводиться пережити, стараємося триматися, молитися і надіємося на одужання. Від Ваших незначних внесків залежить дуже багато. Мама буде вдячна за будь яку фінансову допомогу”, – написала Наталія Кара.
Про стан сина розповіла мама Олега Штойка Оксана Іванівна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З правої сторони щелепа тріснула, також чотири зуби запалися до середини, ніс перебитий. Дихає тільки однією ніздрею, іншою не може. Коли я побачила сина у той день, я не знала, куди маю діватися. То було жахіття”, – пригадує мама.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк номер карти: 5168742722428657-Штойко Оксана Іванівна (мама Олега Штойка)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...