Новими тренерами проекту стануть український музикант і учасник популярного гурту 5’nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення 2016 Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів проекту співачці Тіні Кароль і шоумену і продюсеру Потапу.

58be687cd9a13d7776b1918f57243b35_1245x450

«Наші учасники, тренери, ведучі, глядачі і ми всі – велика команда. Ми – покоління вільних людей. Це проект про тих і для тих, хто любить життя і вірить у зміни на краще, хто робить усвідомлений вибір. У цьому сезоні ми будемо говорити про найважливіші речі, любити і бути щасливими, надихати й надихатися, ділитися цими емоціями через музику», – говорить генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Сюрпризом для глядачів стала участь у проекті Сергія Бабкіна, який відомий українцям як сольний виконавець, актор і музикант, а також учасник гурту 5’nizza.

Пісні Сергія Бабкіна співають в кожному сезоні «Голосу країни», і ми давно хотіли співпрацювати з цим талановитим музикантом. Сергій – справжній чоловік, в житті якого найважливіше місце займає не тільки музика, а й сімейні цінності, – продовжує генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Хіти гурту 5’nizza «Солдат», «Стріла», «Ямайка» у стилі реггі, хіп-хоп і фанк знає напам’ять вся молодь України. Перший неофіційний альбом групи був розпроданий рекордними тиражами. Сергій Бабкін також брав участь у творчому проекті Святослава Вакарчука «Брюссель». Зараз музикант активно гастролює з групою, а також сольно. Днями у Києві з аншлагом пройшов його сольний концерт «Избранное электричество».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Моє надзавдання – стерти кордони і зруйнувати стереотипи. Сьомий сезон «Голосу країни» повинен кардинально відрізнятися від всіх інших. Я буду шукати голоси, не обов’язково ідеально красиві, але які неймовірно багаті фактурно і рельєфно, які мають весь спектр «кольорів» і «гамма випромінювань».

Я буду шукати Голос, який об’єднає в собі кращі якості нашої країни. Він не вимірюється силою і гучністю децибелів, широтою діапазону і точним попаданням в ноти. Голос нашої країни – це почуття, серце і душа, це горе і сльози, це щастя, радість і сміх, – говорить Сергій Бабкін.

Джамала – Народна артистка України, переможниця Євробачення 2016, що стала національною гордістю і символом нашої країни. Про участь Джамали в сьомому сезоні проекту стало відомо в травні 2016 року, коли відбувся фінал «Голосу країни 6». На сцені проекту співачка зізналася, що щаслива стати частиною кращого вокального шоу країни. Джамала пообіцяла, що буде шукати унікальні тембри і голоси «поза часом».

Українська співачка і заслужена артистка України Тіна Кароль у четвертий раз сяде у тренерське крісло «Голосу країни». У минулому сезоні Інна Іщенко з команди Тіни Кароль стала суперфіналісткою проекту, а її підопічний Антон Копитін здобув перемогу в п’ятому сезоні, отримавши від телеканалу «1+1» кліп, а від свого тренера – пісню і ключі від квартири у Києві.

Популярний український співак і успішний продюсер Потап стане тренером «Голосу країни» втретє. Співак також є тренером другого і третього сезону «Голос.Діти», який зараз йде в ефірі телеканалу «1+1». Разом з учасниками другого сезону дитячого проекту Потап об’їздив всю Україну з концертним туром «Потап.Діти».

Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта. Креативний продюсер – Володимир Завадюк, виконавчий продюсер – Ганна Аксютенко.

Ведучі «Голос країни 7» – незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.