facebook

Дружина і дитина ридають, швидкі навіть не зупинились: на вулиці розстріляли 24-річного чоловіка (відео)

У м. Новомосковську Дніпропетровської області 42-річний неадекват посеред вулиці розстріляв 24-річного хлопця, який заступився за перехожих.

У м. Новомосковську Дніпропетровської області 42-річний неадекват посеред вулиці розстріляв 24-річного хлопця, який заступився за перехожих.

Про це повідомляє видання КП.

Як зазначається, неадекват нападав на перехожих. За людей заступився 24-річний Владислав Кравченко. Через це зловмисник розстріляв чоловіка просто посеред вулиці. Очевидці стверджують, що молодого чоловіка можна було врятувати, проте швидкі відмовлялись його вести у лікарні, заявляючи, що “там нема ліків”.

“2 швидкі не зупинилися, сказали у них виклик, а Влад стікав кров’ю. Потім лікарі сказали в Новомосковську, що немає ліків, поїхали в Дніпро і там не було, поїхали в Запоріжжя і там теж, в результаті у Влада зупинилося серце..”, – пишуть у мережі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними ЗМІ, 42-річний вбивця був колишнім працівником ДАІ та мав власний магазин побутової техніки. Разом з тим він стояв на обліку в психіатричній клініці.

“Наше містечко маленьке, всі один одного знають. Загиблий Владислав жив у моєму кварталі. Добрий, чуйний, правильний такий хлопець. Всього 24 роки виповнилося, залишилися дружина і маленька донька, дуже шкода сім’ю. Колишнього Даішника я особисто не знав, але є спільні знайомі. Кажуть, що він не раз бігав з пістолетом, стріляв у себе в будинку і у дворі”, – розповів у коментарі журналістам місцевий житель Микола.

За його словами, поліція на заяви сусідів ніяк не реагувала.

Момент розстрілу потрапив на камеру

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...