facebook

На Донбасі 12 обстрілів, є поранені

Двоє українських військових отримали поранення внаслідок обстрілу з боку сепаратистів. З початку поточної доби вогонь не відкривався.

На Донбасі впродовж минулої доби сепаратисти 12 разів порушили режим припинення вогню, поранені двоє українських військових. Про це в середу, 1 липня, повідомляє штаб операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що противник застосував заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

“Рішучими діями і ефективним застосуванням чергових вогневих засобів наші воїни припинили ворожі обстріли”, – повідомили в штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід сепаратисти вели вогонь поблизу Невельського. Там вони застосували міномети 120-го калібру, випустивши при цьому 18 мін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також противник обстрілював українських військових поблизу Водяного, Авдіївки і Пісків.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ окупанти вели вогонь поблизу Новотошківського, Новозванівки, Луганського, Зайцевого і Хутора Вільного.

“За минулу добу в результаті ворожого обстрілу двоє українських захисників отримали поранення. Їх оперативно доставили у військово-медичний заклад і надали належну допомогу лікарів. Стан здоров’я постраждалих воїнів задовільний”, – зазначили в штабі ООС.

З початку поточної доби незаконні збройні формування активності не проявляли, втрат серед українських військових немає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...