facebook

Троє дітей залишились сиротами: нестало багатодітної мами, син якої теж бореться з раком

Нестало мами трьох дітей із Закарпаття, яка разом із своїм сином боролася з важкою недугою- раком.

Про це у фейсбуці написала Тетяна Шипот: “Важка боротьба за життя….. Трохи розпишу історію… Багатодітна мама, наша землячка з с.Кленовець Тетяна Ватраль та її син Валентин, обоє боролися з важким недугом у клініці м.Відня (Австрія),нажаль сьогодні її серце зупинилося……Мами трьох дітей немає вже….всього 32р лише жити,жити для дітей…..Горе….Сум….Біль….Як далі буде?

Валентин синочок її 11р лікується там у Австрії теж онкологія….Боже поможи їм… Мама її їде, ще незнає нічого….неможу підібрати слів… Це така втрата,такий біль…. Ми можемо їх підтримати молитвою і молитвою за новоприставлену р.б.Татьяну,репостом поширити пост і фінансово хто може… Поряд з нею знаходилися її троє дітей, яких мама виховувала одна, без чоловіка. Один із синочків Валентин, 11 років, також хворіє на онкологію і разом з мамою проходив лікування. Старший син Іванко 14 років, вмісто батька, доглядав за мамою, братиком і сестричкою, готує їсти, ходить за продуктами, він за старшого у сім’ї.Найменшій донечці 8р. Також хочемо подякувати нашій волонтерці Svetlana Sper, яка знаходилась там з ними і тепер не залишила їх.

Велика подяка вам наші о. Архімандрит Агапіт, Прот. Ярослав Попович, Марселіна Долежалова за молитви і постійну підтримку і допомогу!!!! Ніколи не забуду, як ми разом боролися за Ваську Легача…. Спаси Вас Господи!!!! Поможи вам Боже!!!! Не залишаймо їх самих…я неможу уявити чесно….це страшно….Без Мами нема правди – це істина!!!! Не дай Боже!!! Велика подяка людям, які допомагають матеріально і перераховують гроші на їх підтримку! Просимо поширити! Номер картки мами Татьяни ПриватБанк: 5168 7573 1807 1117 Ватраль Марія Йосипівна”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...