facebook

“Немає у жодних списках”: Олена Зеленська загадково зникла після інфікування коронавірусом

Перша леді України Олена Зеленська зараз загадково зникла, про стан її здоров`я немає ніяких даних, а тому починає з`являтися неоднозначна інформація.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Так, відомий український блогер та волонтер Тім Златкін у своєму акаунті Facebook допустив, що Олена Зеленська і зовсім не хворіла на коронавірус.

“Олени Зеленської немає в списках пацієнтів жодної медустанови, визначеної базовою в епідемії за наказом МОЗу. Навіть в списках пацієнтів лікарні Феофанії. Вся інформація про її хворобу на COVID-19 і госпіталізації в Олександрівську лікарню надходить лише з публікацій в ФБ на сторінці Юлі Мендель, а також на сайті президента, яку вона, природно, редагує на свій розсуд”, – вважає блогер.

ДЕ ЗАРАЗ ОЛЕНА ЗЕЛЕНСЬКА?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними пресслужби Офісу президента і Юлії Мендель, Олена Зеленська проходила лікування в одній з лікарень Києва, проте в який конкретно – не уточнювалося. На поточний момент не відомо точно, де знаходиться перша леді. По закінченню 14-денної ізоляції її повинні були виписати з лікарні, а сама Зеленська відправитися додому.

На фан-сторінці першої леді в Instagram уточнили, що деталі перебігу лікування, а також місце обсервації першої леді – інформація конфіденційна, тому поширення даних про її місцезнаходження можливо тільки за особистою ініціативою першої леді.

ЧОМУ ВОНА НЕ З’ЯВЛЯЛАСЯ НА ЛЮДЯХ ВЖЕ 14 ДНІВ

Законодавством України було встановлено, що особи, які мали контакт з хворим коронавірусів або хворіють зазначеної хворобою і не вимагають госпіталізації, є особами, які потребують самоізоляції. Лікар такого хворого визначає термін його самоізоляції та осіб, які потребують самоізоляції в результаті контакту з хворим. Самоізольовані особи зобов’язані утримуватися від контакту з іншими особами, крім тих, з якими спільно проживають, утриматися від відвідування громадських місць.

Пацієнта виписують після ІФА- і повторного ПЛР-тестування при відсутності симптомів захворювання. Після закінчення обсервації у медзакладі, а даних про закінчення лікування Олени Зеленської поки не надходило, перша леді знову буде вести активну громадсько-політичну діяльність.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...