facebook

Саакашвілі: на зарплату в 1,5 тис. дол. не можна навіть дитині морозиво купити

Голова Виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеїл Саакашвілі вважає, що члени наглядової ради “Укрзалізниці” отримують непристойно мало. Про це Саакашвілі заявив в ефірі програми “Час Голованова” на телеканалі “Україна 24”, передає “ДС”.

“У сталінський час, напевно, розстрілювали б за це, за саботаж. Локомотивом управляє одна ланка, вагонами – друга, рухом – третя, і вони не можуть домовитися. Там немає єдиного авторитету. Там немає начальника вже давно. Всі, хто був до цього, – прокралися. Зараз наглядова рада має обрати начальника, але найближчими днями вони масово збираються подати у відставку, тому що їх не влаштовує внутрішня ситуація і їх не влаштовують їх зарплати. І ви серйозно будете мені говорити, що ви за $1500 наймете гарного менеджера, який не зможе своїй дитині морозиво купити?” – сказав Саакашвілі.

За його словами, сьогоднішня ситуація в “Укрзалізниці” може призвести до колапсу залізничних перевезень.

“До кінця липня залізниця України може зупинитися. Розпал літнього сезону, перевезень пшениці тощо. Все до цього йде. І мені здається, що вони (члени наглядової ради, – ред.) кинуті напризволяще. Я щось не бачу, щоб цим хтось займався”, – додав Саакашвілі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...